Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Năstase: Nu mai intoxicați lumea cu populism steril. Să recurgem la lege și Constituție

  Președintele Platformei DA, Andrei Năstase, acuză că alegerile anticipate se amână de la o lună la alta și că unii politicieni ar face în acest sens „populism steril”, transmite Cotidianul.md.

  În cadrul unei conferințe de presă desfășurate luni, Năstase a declarat că partidul pe care îl conduce a prezentat la 27 decembrie „o foaie de parcurs” care a explicat „cum putem ajunge la anticipate în cel mai scurt timp prevăzut de Constituție”.

  „Nu s-a ținut cont. Am pierdut două luni. Îndemnul nostru este să nu mai facem populism steril cu care este intoxicată Republica Moldova. Să recurgem la lege și Constituție. Dacă vrem anticipate, să punem mecanismele în aplicare”, a declarat Năstase.

  În cadrul aceleiași conferințe de presă, Năstase a insistat că „toate forțele politice trebuie să înțeleagă că pentru rezolvarea problemelor stringente ale oamenilor e nevoie de un Guvern plenipotențiar”.

  „Aceasta este și cea mai scurtă cale de a ajunge la alegeri anticipate”, a mai menționat candidatul Platformei DA la funcția de premier.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  cotidianul.md

  Facebook

  POLITICA

  Constituția trebuie respectată. De această părere sunt 80 la sută dintre cetățenii Republicii Moldova. Datele se conțin în Barometrul socio-politic realizat de IMAS.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Maia Sandu a încălcat Constituția atunci, când l-a desemnat pe Igor Grosu la funcția de premier. Opinia a fost expusă de către președintele fracțiunii...

  POLITICA

  Reacție extrem de dură din partea liderului Platformei DA, Andrei Năstase, după ce fosta sa colegă de alianță, Maia Sandu, i-a respins repetat candidatura...

  POLITICA

  ”Eu cred că niciodată Maia Sandu nu-l va înainta pe Andrei Năstase (la funcția de premier-n.r.). Ea nu întâmplător, politic, a făcut tot posibilul...

  Copyright © 2020