Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Muravschi compară echipele lui Igor Dodon și a Maiei Sandu: Candidatul PAS nu are pe nimeni!

  Igor Dodon are o echipă mare cu specialiști din diverse domenii, în timp ce contracandidatul său Maia Sandu duce lipsă de cadre calificate. De această părere este fostul vicepremier Alexandr Muravschi. În cadrul unei emisiuni la NTV Moldova, economistul a făcut o radiografie a celor două echipe.

  „Noi vedem echipa lui Dodon, care activează într-o situație foarte dificilă. În ciuda pandemiei, secetei, problemelor locale, guvernul își îndeplinește obligațiile financiare față de populație, nu există întârzieri la achitarea pensiilor și a salariilor. Situația este ținută sub control”, a precizat Muravschi.

  Totodată, economistul a atras atenția că echipa Maiei Sandu duce o criză acută de specialiști.

  „Guvernul Maiei Sandu a fost cel mai nepregătit și incompetent. Poate că fiecare persoană în mod individual este un bun specialist, competent în domeniul său. Cu excepția fostului ministru al economiei Brînzan. Și dacă cineva s-ar alătura echipei de profesioniști, ar învăța multe. Dar, ca echipă ei nu s-au isprăvit”, mai spune Muravschi.

  Într-un final, fostul vicepremier a comparat realizările echipei Maiei Sandu și a lui Igor Dodon.

  „Luați orice cabinet de miniștri, chiar și guvernul Streleț, care a activat doar trei luni. Cum a lucrat toată lumea! Iar guvernul Sandu, timp de cinci luni, nu a făcut absolut nimic. Nici nu s-a format cel de-al doilea eșalon de conducători, deoarece toate concursurile au fost organizate la un nivel foarte jos. Nici acum nu văd nicio schimbare în echipa Sandu, cum era slabă și incompetentă, așa și a rămas”, spune Muravschi.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  enews.md

  Facebook

  POLITICA

  Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, spune că legea pieței petroliere, elaborată de PAS trebuie anulată, la fel și accizele la benzină și...

  POLITICA

  Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, nu va putea participa, din motive de sănătate, la evenimentele publice planificate pentru astăzi, 9 mai.

  POLITICA

  Președintele țării, Maia Sandu, nu a mers, în această dimineață, la Complexul Memorial Eternitate, alături de președintele Parlamentului, Igor Grosu, și premierul Natalia Gavrilița....

  SOCIAL

  Biserica Ortodoxă îl prăznuiește astăzi pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruință, unul dintre cei mai cunoscuți și onorați sfinți ai creștinismului.

  Copyright © 2021