Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Municipalitatea va inventaria parcările cu plată amplasate pe teritoriul capitalei

  Primăria Chișinău informează că până pe 31 decembrie 2020, un grup de lucru special creat din cadrul municipalității va inventaria parcările cu plată de pe teritoriul capitalei, a căror autorizație de funcționare este sau a fost valabilă în ultimii 5 ani. 

  Astfel, membrii Comisiei municipale, vor colecta informația cu privire la: costul serviciilor, regimul de activitate, încadrarea în limitele terenului care se află în proprietatea agentului economic, corespunderea situației din teren cu documentația de proiect. Un raport cu privire la rezultatele inventarierii va fi întocmit până la 19 ianuarie 2021.

  În caz de necesitate, Grupul de lucru va înainta prescripții de înlăturare a neconformităților și va informa organele abilitate despre parcările auto cu plată care activează fără autorizație de funcționare.

  De asemenea, se atenționează persoanele fizice și juridice care au instalat indicatoare rutiere sau mecanisme de blocare a accesului în parcaje pe teren public, fără acordul municipalității sau indicatorul rutier 5.48.2 (Parcare rezervată) pe teren care este domeniu public, cu sau fără acordul APL Chișinău, să le demonteze până la data de 01.12.2020. În caz contrar, acestea vor fi demontate forțat.

  chișinău.md

  SOCIAL

  Pentru implementarea parcărilor cu plată în capitală sunt consultați cei mai buni specialiști. Despre aceasta spune primarul general Ion Ceban, care afirmă că grupul...

  SOCIAL

  Primăria va iniția inventarierea imobilelor municipale, pentru a vedea care este starea acestora și cum sunt gestionate. Acest lucru a fost cerut de către...

  Copyright © 2020