Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Municipalitatea a lansat concursul privind achiziționarea unui lot de 100 de autobuze

  Primăria municipiului Chișinău a lansat joi concursul public privind achiziționarea a 100 de autobuze pentru îmbunătățirea serviciului municipal de transport pasageri. Anunțul despre licitație a fost publicat pe platforma „achizitii.md”. De asemenea, în premieră, licitația va fi publicată în termen de 5 zile și în jurnalul oficial al Uniunii Europene.

  Astfel, Primăria Chișinău este prima instituție publică din Republica Moldova, care a publicat un anunț privind desfășurarea concursului pentru achizții de mare valoare, în jurnalul oficial al Uniunii Europene, ale cărei principii de bază sunt transparenţa, concurenţa deschisă şi buna gestiune procedurală.

  Caietul de sarcini, care stabilește cerințele tehnice pentru viitoarele autobuze a fost elaborat de un grup de lucru, din componența căruia fac parte reprezentanți ai executivului, consilieri municipali, experți în domeniu etc.

  Anunțul privind intenția de achiziție, precum și documentele însoțitoare au fost publicate pe platforma electronică www.achizitii.md. Suma prevăzută pentru lotul de autobuze noi este de 270 milioane lei.

  Ofertele pentru concurs pot fi depuse până la data de 10 septembrie 2020, ora 10:00, pe platforma electronică menționată.

  chisinau.md

  Facebook

  SOCIAL

  Primăria municipiului Chișinău examinează posibilitatea deschiderii unei noi rute de transport public pe strada Albișoara, nou reabilitată, care va face legătura între sectorul Botanica...

  SOCIAL

  Persoane cu deficiențe auditive din capitală vor beneficia de proteze achiziționate de municipalitate, în cadrul unui program aprobat în acest sens de către Consiliul...

  SOCIAL

  Primăria Chișinău va finanța Clubul Sportiv pentru Copii și Tineret „Buiucani. Un acord în acest sens a fost semnat astăzi de primarul capitalei Ion...

  Copyright © 2020