Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  MOȚPAN: Propun crearea unui Birou al veteranilor. JIZDAN: El deja există! MOȚPAN: Ciudat…

  Deputatul PPDA Chiril Moțpan a dat dovadă de incompetență. În cadrul ședinței Parlamentului acesta a prezentat o inițiativă cu privire la crearea Departamentului veteranilor, care se va ocupa de problemele veteranilor.

  Democratul Alexandru Jizdan s-a arătat mirat de această inițiativă.

  “La 13 mai 2019, în Parlament a fost înregistrat acest proiect și am examinat în cadrul comisiei acest proiect. Acest proiect a fost refuzat de Guvernul Maiei Sandu. La 24 iunie 2020, prin Hotărârea Guvernului, a fost creat Biroul pentru problemele veteranilor. Noi ce trebuie să votăm acum? Guvernul Chicu a creat deja acest Birou”, a replicat Jizdan. „Ciudat!”, s-a arătat mirat Moțpan.

  Amintim că recent, printr-o hotărâre de Guvern, a fost creat Biroul veteranilor în cadrul Cancelariei de Stat, care se ocupă de toate nevoile acestei categorii de persoane. Decizia de a crea acest Birou a fost luată după o ședință la care a participat premierul Ion Chicu și mai mulți veterani.

  a-tv.md

  Facebook

  POLITICA

  Deputatul PDM, Alexandru Jizdan, susține că acțiunile din ajun a grupului Candu în fața Președinției, când Vladimir Cebotari s-a aruncat pe capota unei mașini...

  POLITICA

  Deputatul PDM Alexandru Jizdan se arată deranjat de lejeritatea cu care deputații PAS și PPDA acceptă să intre în combinații dubioase, implicate în furtul...

  Copyright © 2020