Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Moțiunea simplă împotriva ministrului Sănătății a picat

  Moțiunea simplă împotriva ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, depusă de deputații din grupul Candu și susținută de PAS, PPDA și PP Șor, a picat. Majoritatea parlamentară PSRM-PDM a susținut raportul comisiei parlamentare de profil cu privire la respingerea acestei moțiuni.

  Ministrul Dumbrăveanu a declarat în discursul său de final că își va duce acest mandat până la capăt cu onoare și verticalitate.

  Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, i-a mulțumit ministrului și întregului personal medical pentru munca depusă în lupta cu COVID-19.

  ”Vă rog sa-i credeți pe deputați că și ei au nevoie de tratamente”, a declarat speakerul.

  a-tv.md

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Începând cu 1 iulie şi până pe 6 august, Casa Naţională de Asigurări Sociale a recepţionat 16 548 de cereri pentru reexaminarea pensiei pentru...

  SOCIAL

  Președintele Igor Dodon susține că demiterea ministrului Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, sau a Guvernului va induce doar haos în țară și nu va rezolva problemele...

  SOCIAL

  Astăzi un site de fake news a lansat o știre despre Viorica Dumbrăveanu, ministrul sănătății, precum că aceasta ar fi infectată cu COVID-19.

  POLITICA

  (Comentariul politologului Bogdan Țîrdea)

  Copyright © 2020