Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  Moscova se confruntă cu ninsori abundente

  Capitala Rusiei, Moscova, se confruntă marţi cu cele mai abundente ninsori, la început de iarnă, din ultimii 72 de ani, potrivit Serviciului naţional de meteorologie, relatează EFE.

  Ninsoarea nu a încetat să cadă de luni seară asupra capitalei ruse, un oraş cu 12 milioane de locuitori, unde zăpada a încetinit traficul rutier, care a fost afectat de numeroase ambuteiaje, scrie Agerpres.

  În capitala rusă, unde iernile au devenit în ultimii ani tot mai puţin friguroase şi lipsite de zăpadă, nu s-a mai văzut o asemenea ninsoare din 7 decembrie 1949.

  În unele zone ale metropolei, zăpada avea o grosime de 13 centimetri şi a acoperit străzile şi trotuarele, iar mii de lucrători lucrează la degajarea lor cu ajutorul lopeţilor şi al maşinilor de deszăpezire.

  digi24.ro

  LUMEA

  Aproape 130 de zboruri interne din Japonia au fost anulate duminică din cauza ninsorilor abundente înregistrate în nordul şi vestul ţării. Mii de pasageri...

  POLITICA

  Președintele Uniunii de afaceri moldo-rusă, Igor Dodon, efectuează o vizită de lucru la Moscova, unde are planificate câteva întrevederi importante.

  POLITICA

  Reprezentantul oficial al Ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zaharova a dezvăluit ce subiecte intenționează să discute miniștrii de externe ai Rusiei și Republicii...

  POLITICA

  O delegație a deputaților PSRM, condusă de Igor Dodon, a avut, luni, la Moscova, o întrevedere cu reprezentanții Partidului ”Edinaya Rossiya”.

  Copyright © 2021