Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Moldovenii nu vor anticipate

  Nu avem nevoie de alegeri parlamentare anticipate iar cele peste 100 de milioane de lei care urmează a fi alocate pentru declanșarea scrutinului trebuie cheltuite pentru procurarea serului anticovid. Și nu în ultimul rând, pentru ridicarea nivelului de trai al populației care și așa o duce greu. De acestă părere sunt majoritatea moldovenilor, după ce ieri Curtea Constituțională a permis dizolvarea Parlamentului în legislatura a X-a.

  Eu cred că nu avem nevoie de anticipate, uitați-vă că țara-i împotmolită în probleme.

  Nu se merită declanșarea anticipatelor. Mai bine ar lăsa lucrurile așa cum sunt

  Cam nu-i de dorit.Multe cheltuieli. Și s-ar împăca mai bine deputații că ei sunt un exemplu pentru noi. Cum era înainte? Era lege. Ce ni se spunea, aceia era. Și foarte corect. Hotărău și făceau.

  Eu sunt împotriva alegerilor, mie îmi convine acest Parlament.
  În primul rând situația este una critică din cauza pandemiei, iar să dizolvi un parlament care a învâțat să conlucreze și să alegi parlamentari noi, cine știe pe cine, asta însemană că până-n vară vom rămâne în aer.
  Până noul Parlament va învăța să conlucreze, până vor ajunge la un un consens, nu se știe cum va fi. Asta înseamnă că ne așteaptă un an de stagnare.

  Este o cheltuială în plus, asta-i. Și de unde vor lua bani. De la noi, de la dumnevoastră, de la populație. Nu avem noi nevoie de acest lucru. În această perioadă mai bine ar aduce vaccin și ar vaccina populația.

  Iar acestă femeie nu este singura care crede că anticipatele ne vor costa prea scump. Oamenii spun că în condițiile în care pandemia a pus țara pe brânci, ar fi un lux să celtuim peste 100 de milioane de lei pentru organizarea scrutinului. Lux pe care nu ni-l permitem.

  Mai bine ar cheltui acești bani pentru a îmbunătăți nivelul de trai al oamenilor, decât ar da acești bani pentru alegeri.

  Mai bine ar mări lefile, pensiile la oameni, la copii ar mai deschide grădinițile, școlile să lucreze. Cu ce am rămas noi pensionarii? Cu o mie de lei?Și lefile, și copii unde-s?

  Amintim că, șeful statului este gata să cheltuie din bugetul de stat peste 100 de milioane de lei, în condițiile în care deficitul bugetra pentru anul curent se ridică la 14 miliarde de lei.

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2020