Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte Accent INFO

  Ministrul Sănătății Viorica Dumbrăveanu va fi decorată cu Ordinul ”Gloria Muncii”

  Președintele Igor Dodon a declarat că o va decora pe ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, cu ordinul ”Gloria Muncii”. Șeful statului a declarat în cadrul ediției ”Președintele răspunde” că această distincție va fi acordată pentru profesionalismul cu care a gestionat ministrul pandemia COVID-19.

  Igor Dodon, Președintele RM

  ”În pofida situației dificile din Moldova și nivel global, Guvernul, ministerul și doamna ministru fac față acestei pandemii. În Moldova numărul de cazuri noi practic s-a redus de două ori, în timp ce în mai multe țări europene, inclusiv România a crescut. Acesta se întâmplă și datorită strategiei corecte în domeniu”.

  Cât despre moțiunea simplă împotriva ministrului Sănătății, președintele a menționat că liderul PRO Moldova, Andrian Candu, unul dintre autorii moțiunii simple a lipsit de la dezbaterea inițiativei în Parlament. Asta încă o dată demonstrează că pe finul oligarhului Plahotniuc nu îl interesează problemele din domeniul sănătății, acesta a dorit să facă show, mai spune șeful statului.

  Igor Dodon, Președintele RM

  „Pe Candu și alții, care cel mai mult strigau că doamna Dumbrăveanu nu face față, ieri nu i-am văzut la prezentarea moțiunii și nici la procesul de vot. Ce înseamnă asta? Au avut doar cu scopul de a face show. Nu îi interesa ce spune ministrul, nu ii interesează răspunsuri la întrebări”

  Președintele a reiterat că ministrul Dumbrăveanu face față tuturor cerințelor. Șeful statului a menționat că se bucură că, anterior, a acceptat-o pe Viorica Dumbrăveanu în calitate de consilier al președintelui țării.

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2020