Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Ministrul Pavel Voicu a avut o întrevedere cu Ambasadoarea Italiei, Valeria Biagiotti

  Ministrul Pavel Voicu s-a întâlnit astăzi cu Ambasadoarea Italiei, E.S Valeria Biagiotti, pentru a dialoga pe marginea colaborării bilaterale și în vederea continuării proiectelor comune inițiate pe parcursul anilor.

  Oficialii au subliniat în cadrul discuției despre faptul că relațiile bilaterale în domeniul afacerilor interne s-au intensificat, în special după semnarea Aranjamentului tehnic de cooperare comună dintre Departamentul Trupelor de Carabinieri și Arma dei Carabinieri.

  Astfel, ministrul a mulțumit pentru susținerea oferită de Republica Italia Ministerului Afacerilor Interne, în procesul de reformă a Inspectoratului General de Carabinieri și pentru contribuția adusă în realizarea obiectivelor stabilite, în domenii precum ordinea și securitate publică, combaterea terorismului, asigurarea pazei obiectivelor de importanță majoră, intervenția profesională ș.a.

  E.S. Ambasadoarea Italiei în Republica Moldova și-a exprimat deschiderea și disponibilitatea menținerii acestor relații productive, în vederea realizării proiectelor în proces de realizare, dar și stabilirea unor noi priorități.

  mai.gov.md

  SOCIAL

  Purtarea corectă a măștii și distanțarea socială poate salva zeci de vieți omenești. Mesajul a fost transmis de ministrul interimar al Afacerilor Interne, Pavel...

  SOCIAL

  Premierul Aureliu Ciocoi l-a convocat în această dimineață pe ministrul de Interne Pavel Voicu pentru a discuta răpirea pe teritoriul Republicii Moldova a cetățeanului...

  POLITICA

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a avut, astăzi, o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în țara noastră, Oleg Vasnețov.

  Copyright © 2020