Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ECONOMIE

  Ministrul economiei, despre creșterea prețurilor: Va trebui să ne obișnuim cu acest fenomen și să ne adaptăm

  Trebuie să ne obișnuim cu scumpirile și să ne adaptăm la noile realități. Cu aceste sfaturi pentru moldoveni a venit ministrul Economiei din Guvernul PAS, Sergiu Gaibu. Oficialul a confirmat că după majorarea tarifului la gaz, va urma un lanț de scumpiri fără precedent.

  „Dacă vom urmări ce se întâmplă în țările vecine, peste tot cresc prețurile. Această inflație este fără precedent la nivel mondial. Din această cauză, noi, cu părere de rău, trebuie să ne obișnuim și să ne adaptăm. Adaptarea este factorul principal”, a declarat Sergiu Gaibu, în cadrul emisiunii cu Lilia Buracovschi.

  Ministrul Economiei mai spune că guvernul nu va reglementa prețurile, pentru că asta presupune costuri enorme.

  „Orice creștere a prețurilor afectează cetățenii, în orice țară. Reglementarea prețurilor presupune cheltuieli enorme și nicio economie nu se ocupă cu așa ceva”, a explicat ministrul Economiei.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  n4.md

  Facebook

  ECONOMIE

  Ministrul economiei, Sergiu Gaibu, insistă pe ideea că la intrare în cantină sau restaurant trebuie de prezentat un certificat de vaccinare sau test anti-COVID-19....

  ECONOMIE

  Ministrul Economiei și Infrastructurii, Sergiu Railean, a participat la ședința comună cu președinții de raioane, prezidată de Prim-ministrul Ion Chicu. În cadrul dialogului cu...

  Copyright © 2021