Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Ministrul de Externe al Turciei va sosi în vizită la Chișinău

  Detaliile premergătoare apropiatei vizite a ministrului de Externe turc, Mevlüt Çavuşoğlu în R. Moldova au fost discutate la întrevederea de astăzi a ministrului  Afacerilor Externe și Integrării Europene Oleg Țulea, cu ambasadorul Republicii Turcia la Chișinău, Gürol Sökmensüer

  În cadrul discuției, oficialii au abordat un șir de subiecte de pe agenda bilaterală comună, precum și aspecte organizatorice ale apropiatei vizite în Republica Moldova a șefului  diplomației turce, Mevlüt Çavuşoğlu, preconizată pentru perioada 26 – 27 august curent.

  La întrevedere a fost prezent și consulul general al Turciei la Comrat, Hasan Akdogan, care a prezentat ministrului Oleg Țulea originalul patentei consulare, inaugurarea oficială a Consulatului General urmând să aibă loc în marja vizitei ministrului turc de externe.

  Totodată, a fost agreată organizarea în cadrul vizitei respective și a primei ședințe a Grupului comun de lucru pentru planificare strategică, co-prezidat de miniștrii de externe ai celor două state.

  mfa.gov.md

  Facebook

  ECONOMIE

  Prim-ministrul Ion Chicu a participat la ședința online cu reprezentanții Băncii Mondiale Arup Banerji, noul director regional al unității de tari Europa de Est...

  Copyright © 2020