Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ECONOMIE

  Ministrul Agriculturii: Pâinea se va scumpi din nou

  Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Viorel Gherciu vine cu explicații privind creșterea prețurilor la unele produse de panificație dar spune că majorările nu se vor opri aici.

  „Avem un an foarte bun la recolta de cereale și oricât ar părea de paradoxal, prețul la pâine a crescut. Explicația este că prețurile au crescut la majoritatea input-urilor agricole. În plus, este vorba despre majorarea prețurilor la motorină, la fertilizanți. Nu este exclus ca prețurile la produsele de panificație să mai crească, în funcție de evoluția prețurilor la celelalte componente”, a spus Viorel Gherciu în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi” de la TVR Moldova.

  În ultimele săptămâni, majoritatea magazinelor din țară au afișat prețuri mai mari la unele produse de panificație, în medie cu 50 de bani. Primul a anunțat prețuri majorate la unele produse Combinatul de Pâine din Bălți, acesta fiind urmat de întreprinderea de panificație din Soroca și o întreprindere din Hâncești.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  tvr moldova

  Facebook

  ECONOMIE

  În aceste condiții climaterice, fiind înregistrate deja daune în sumă de peste 50 de milioane de lei în domeniul agriculturii, precum și existând necesarul...

  SOCIAL

  În Republica Moldova, nu sunt motive pentru creșterea prețului la pâine. Despre aceasta a anunțat ministrul Agriculturii, Ion Perju, în timpul unei emisiuni la...

  Copyright © 2021