Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Ministerul Sănătății a inițiat elaborarea proiectului de majorare a salariilor pentru angajații din sistemul medical

  La propunerea președintelui Igor Dodon, Ministerul Sănătății Muncii și Protecției Sociale inițiază procesul de elaborare a proiectului de majorare a salariilor personalului angajat în instituțiile medico-sanitare publice încadrate în sistemul asigurării obligatorii de asistență medicală.

  Ministerul anunță că recomandările părților interesate cu privire la elaborarea proiectului pot fi expediate în adresa Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale până în data de 3 iulie 2020.

  Anul 2020 a fost declarat pin decret prezidențial Anul Lucrătorului Medical. La inițiativa șefului statului, salariile tuturor angajaților din sistem urmează a fi dublate. De asemenea, spitalele din țară urmează a fi echipate cu utilaje medicale performante, iar în fiecare sat va fi deschis câte un centru medical. Igor Dodon a declarat că o asemenea reformă în sistemul medical din țară nu a fost făcută în ultimii peste 20 de ani.

  Facebook

  SOCIAL

  În ultimele 24 de ore, au fost depistate alte 527 cazuri noi de infectare cu COVID-19, din cele 2320 teste efectuate.

  SOCIAL

  În cadrul unei ceremonii oficiale desfășurate la Președinție, Igor Dodon a înmânat înalte distincții de stat unui grup de cetățeni, în conformitate cu decretele...

  SOCIAL

  De astăzi, salariile a 43 de mii de angajați din sistemul medical (medici, asistenți medicali, infirmiere, șoferi de ambulanțe etc.) au fost majorate cu...

  SOCIAL

  În ultimele 24 de ore, alte 522 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate în Republica Moldova din cele 3242 teste efectuate.

  Copyright © 2020