Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Ministerul Sănătății a achiziționat peste 2800 de endoproteze

  Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a anunțat astăzi că a achiziționat 2854 de endoproteze, dintre care 1060 de genunchi și 1794 de șold, care vor asigura realizarea intervențiilor pentru anul 2020-2021.

  Listele de așteptare ale pacienților pentru realizarea intervențiilor de artroplastie de șold, genunchi sau umăr vor fi gestionate de Compania Națională de Asigurări în Medicină, prin intermediul unei platforme electronice. Astfel, va fi asigurată transparența, dar și criterii clare privind includerea, excluderea din lista de așteptare.

  Totodată, va fi prevăzută o modalitate de urgentare a intervențiilor în cazul prezenței indicațiilor medicale conform avizului medicului specialist din instituțiile medicale teritoriale. Noul regulament va intra în vigoare din data publicării în Monitorul Oficial.

  msmps.gov.md

  ALEGEREA EDITORILOR

  Avem mari speranțe că în acest an vom reveni la viață normală, așa cum a fost până la pandemie. Astfel deputatul PSRM Alla Darovannaia...

  SOCIAL

  Alte 436 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Total teste efectuate – 1907.

  SOCIAL

  Alte 1691 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

  SOCIAL

  În ultimele 24 de ore, au fost depistate alte 1215 cazuri noi de infectare cu COVID-19, din cele 2858 teste efectuate.

  Copyright © 2020