Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ECONOMIE

  Ministerul Finanțelor: Peste 25 mln lei au donat cetățenii pentru combaterea COVID-19

  Peste 25 milioane de lei au fost încasate în conturile deschise de Ministerul Finanțelor pentru donații destinate combaterii COVID-19. Sursele financiare sunt transferate în Fondul de Intervenție al Guvernului.

  Până în prezent, din acești bani au fost procurate 51.428 de combinezoane de protecție, totodată, au fost acordate indemnizații unice în valoare de 16 mii lei pentru 29 de beneficiari din opt instituții medico-sanitare publice și o instituție bugetară, care au contractat COVID-19 la locul de muncă.

  De asemenea, 12,5 milioane lei au fost alocate pentru indemnizațiile unice pentru 784 de angajați din sistemul medical care au fost infectați cu COVID-19.

  Reamintim că, la data de 17 martie 2020, Ministerul Finanțelor a deschis trei conturi pentru donații destinate combaterii COVID-19.

  Facebook

  POLITICA

  Ștefan Gațcan a primit oferta de 500 de mii de euro pentru a ieși din PSRM de la deputatul PP ȘOR Violeta Ivanov. Despre...

  POLITICA

  Oamenii trebuie să știe că, dacă și astăzi coaliția Sandu-Candu-Plaha-Șor va boicota ședința Parlamentului, vor fi blocate majorarea salariilor la medici, acordarea banilor suplimentari...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Deputatul PAS Dumitru Alaiba este omul lui Vlad Plahotniuc infiltrat în Blocul ACUM. Declarația a fost făcută de către președintele fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță,...

  POLITICA

  Igor Dodon ar putea câștiga alegerile prezidențiale din primul tur. Datele se conțin Barometrul socio-politic pentru luna iunie, prezentat astăzi de IMAS.

  Copyright © 2020