Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Milioane în bugetul Primăriei

  Peste 31 milioane de lei au intrat în haznaua Primăriei, după ce alte 13 locuri destinate amplasării gheretelor au fost date în arendă. În chioșcurile ce vor fi amenajate în parcurile şi scuarurile din sectoarele Capitalei, urmează să fie comercializate produse de patiserie, băuturi răcoritoare, fierbinți, dar şi înghețată.

  În urma celei de-a doua licitații pentru dreptul de amplasare a unităților de comerț ambulant, municipalitatea a câștigat peste 31 milioane de lei. Primarul Capitalei, Ion Ceban, spune că două loturi, din cele 15, propuse inițial pentru concurs, au fost excluse de către comisia de specialitate și vor fi expuse la următoarea licitație.

  Ion Ceban, primarul mun. Chișinău

  „Primăria Chişinău urmează să încheie contractele cu toți comercianţii, iar aceştia vor avea dreptul de a vinde pe un termen de cinci ani. Cele mai multe locuri de comerț obținute de către agenții economici au ajuns în medie la valoarea de două milioane de lei și mai mult. Însă au fost și alte poziții obținute la prețul de circa 386 mii de lei sau 3,86 milioane de lei. În total, în concurs au fost expuse 15 locații pentru unități de comerț ambulant stradal, amplasate în parcurile şi scuarurile din sectoarele Capitalei.”

  În urma primei licitaţii, după adjudecarea a 11 locuri, din cele 15 expuse la concurs, s-au acumulat peste 20 de milioane de lei. Următoarea licitaţie publică se va desfăşura anul viitor, în data de 15 ianuarie.

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2020