Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Mii de lei pentru „dezbateri sterile”

  Primarul general al municipiului Chișinău a criticat modul în care se desfășoară ședințele Consiliului Municipal. Astăzi, Ion Ceban a anunțat ce salarii primesc aleșii locali, menționând că unii dintre aceștia nu își fac în mod conștiincios munca.

  Ion Ceban, primarul general al municipiului Chișinău

  „Consilierii municipali, pe care îi rog uneori să vină la ședințe și care pierd câte patru-șase ore în dezbateri sterile, să știți că pentru o ședință primesc peste 3000 de lei. Acesta nu este lucrul lor de bază, ei doar vin la ședință, dezbat ce au de dezbătut, ați văzut și dvs… patru-șase ore de polemici sterile, acuzații ș.a.m.d.”

  Potrivit lui Ion Ceban, pentru cele 25 de ședințe desfășurate în anul 2020, consilierilor municipali li s-a achitat din buget suma totală de 4,3 milioane de lei.

  Ion Ceban, primarul general al municipiului Chișinău

  „Altă situație e că unii consilieri ridică lunar și până la 26.000 de lei. Reiterez, nu e lucrul lor de bază, ei mai sunt reprezentanții în Consilii de administrație și vin la ședințele CMC ca să facă masaj la fălci.”

  Primarul general al municipiului Chișinău a menționat că ridică un salariu lunar de 18.000 de lei, fără impozitare. De asemenea, edilul a anunțat că va informa presa și societatea despre ceea ce se întâmplă la ședințele CMC.

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2020