Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Mihail Poisic: Se urmărește curățarea în masă pe criterii politice

  „Când împărțiți sau fuzionați ministere, acest plan trebuie suprapus cu strategia a ceea ce doriți să realizați. Aceste ministere nu au fost separate pentru a îmbunătăți guvernarea ci pentru a elimina persoanele existente. Este doar „o acoperire” pentru a „înlătura oamenii care nu sunt necesari și de a-i atrage pe cei comozi, necesari și buni. Dar având în vedere componența noului guvern, unde doar 3 persoane au experiență în administrația publică, vă puteți imagina pe cine vor recruta”, a opinat Poisic.

  Potrivit expertului, o astfel de selecție de candidați la funcția de miniștri va afecta negativ guvernul țării și, în consecință, viața populației, deoarece, odată cu epurările conform criteriilor politice, vor fi concediate și persoanele cu experiență.

  „Continuitatea va dispărea. doar personalitățile politice ar trebui să se schimbe, iar oficialii guvernamentali ar trebui să rămână la locul lor, deoarece aceasta este o experiență uriașă acumulată de-a lungul anilor, aceasta este practică etc. Toate acestea nu se vor întâmpla „.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  Telegram channel

  a-tv.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  ECONOMIE

  Într-un comentariu pentru Accent TV, expertul Mihail Poisic a criticat declarațiile lui Spînu conform cărora acum autoritățile de la Chișinău cer Gazprom-ului revenirea la...

  Copyright © 2021