Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ECONOMIE

  Mihail Poisic despre declarațiile lui Spînu: Sunt doar o momeală informațională

  Într-un comentariu pentru Accent TV, expertul Mihail Poisic a criticat declarațiile lui Spînu conform cărora acum autoritățile de la Chișinău cer Gazprom-ului revenirea la condițiile vechiului contract, încheiat de guvernarea anterioară. Poisic consideră că acesta este doar o momeală informațională pentru a acoperi inconsecvența conducerii statului în soluționarea acestei probleme.

  „Dacă vrem prețuri mai mici atunci neapărat trebuie să includem componenta politică. Dar noi nu vrem să ne ocupăm de componenta politică, strigăm la unison că suntem împotriva Rusiei. Toate organizațiile care se opun Rusiei poartă și semnătura Moldovei, iată și consecințele”, susține Poisic.

  Cât despre faptul că noua majoritate de la guvernare solicită ajutor partenerilor externi în soluționarea problemei gazului, Poisic susține că Europa nu va oferi Moldovei nici măcar un metru cub din gazul său iar dacă o va face prețul va bate bine la buzunar.

  „ Iar Europa nu se va împărți deoarece ea însăși e la pământ cu gazul. Dar, chiar dacă se împarte, prețul va fi totuși mai mare. Dacă politicienii noștri, care sunt astăzi la putere, au aceeași atitudine și continuă să scuipe în fântâna din care trebuie să bea apă, atunci trebuie să conștientizăm că prețurile vor crește nu numai pentru gaz, dar pentru toate produsele”, susține expertul.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  Telegram channel

  a-tv.md

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  „Când împărțiți sau fuzionați ministere, acest plan trebuie suprapus cu strategia a ceea ce doriți să realizați. Aceste ministere nu au fost separate pentru...

  Copyright © 2021