Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Meteorologii prognozează înghețuri pentru următoarele zile

  Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță că în perioada 21-24 septembrie se prevăd înghețuri cu intensitatea de până la -1..-3°С.

  Potrivit sursei citate, toamna îşi intră în drepturi. Pentru ziua de astăzi, meteorologii prognozează cer variabil, noros pe alocuri, și o umiditate a aerului de 60%. Vântul va sufla cu circa 18 km/oră, din direcţia nord-vest.

  Temperatura aerului va atinge ziua maxime de până la 14 grade Celsius la nord şi 17 de grade Celsius în zonele din centru. La sudul țării va fi mai cald, termometrele indicând până la 20 de grade Celsius.

  Noaptea, la nordul țării temperaturile nu vor depăşi valoarea de 6 grade Celsius, în raioanele din centru termometrele vor indica maxime de 8 grade Celsius, iar maximele termice din sudul Republicii Moldova vor fi 10 grade Celsius.

  Conform SHS, vremea se va răci treptat pe parcursul întregii săptămâni.

  moldpres.md

  Facebook

  SOCIAL

  Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a anunţat, pentru perioada 12-13 aprilie, Cod Galben de îngheţuri. Potrivit meteorologilor, în orele nocturne și ale dimineții din...

  SOCIAL

  Meteorologii moldoveni au emis marți, 5 octombrie, o nouă avertizare cod galben de înghețuri pe întreg teritoriul țării.

  SOCIAL

  Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis o avertizare cod galben de înghețuri. Iată când se va răci vremea.

  SOCIAL

  Meteorologii au emis pentru zilele de vineri și sâmbătă, 18 și 19 septembrie, avetizare cod galben de scădere bruscă a temperaturii aerului. Sâmbătă, în...

  Copyright © 2021