Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Meteorologii au emis un nou Cod galben de ghețuș

  Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis o nouă avertizare meteorologică. Codul galben de ghețuș este valabil în următoarele două zile.

  Potrivit sinopticienilor, începând de astăzi și până mâine pe traseele din țară va persista ghețușul, iar mercurul din termometre va oscila între -1 și +2 grade.

  Astăzi vremea în R. Moldova este determinată de influența unei zone de aer cu presiune atmosferică normală. Cerul este noros, fără precipitații esențiale, vântul va sufla slab. Ziua se așteaptă maxime între -3 și +2 grade Celsius, iar noaptea temperaturile vor coborî până la -10 grade Celsius.

  În context, autoritățile recomandă șoferilor să evite călătoriile care nu sunt strict necesare și să își echipeze autoturismele cu pneuri corespunzătoare. Odată ieșiți pe traseu șoferii sunt îndemnați să frâneze preponderant cu motorul și să păstreze distanța între vehicule. Pietonii sunt îndemnați să dea dovadă de maximă prudență.

  TOP 24 de ore

  Facebook

  SOCIAL

  Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis astăzi două avertizări meteorologice de răcire a vremi și de formare a poleiului.

  SOCIAL

  Meteorologii au emis cod galben de vânt pentru astăzi. Avertizarea va fi valabilă până la ora 20.00, comunică MOLDPRES.

  Copyright © 2021