Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Meteorologii au emis cod galben de vânt pentru astăzi

  Meteorologii au emis cod galben de vânt pentru astăzi. Avertizarea va fi valabilă până la ora 20.00, comunică MOLDPRES.

  Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, pe parcursul zilei de astăzi, pe arii extinse se prevăd intensificări ale vântului sud-estic în rafale de până la 15-18 m/s. Maximele temperaturii aerului pe teritoriul țării vor fi de +12 grade Celsius. În cursul nopții, în nord, se va înregistra un grad, iar în sud temperatura va atinge 3 grade Celsius.

  În capitală va ploua și vor fi 10 grade. În următoarea perioadă se va încălzi ușor, iar ziua vor fi până la 12 grade Celsius.

  Poliția avertizează șoferii că pe drumurile din țară se circulă în condiții de ploaie, iar în capitală pe unele străzi s-au format ambuteiaje.

  moldpres.md

  Facebook

  SOCIAL

  Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a prognozat pentru acest sfârşit de săptămână vreme rece, însoţită de cer înnorat şi ploi de scurtă durată.

  SOCIAL

  Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis o avertizare cod galben de înghețuri. Iată când se va răci vremea.

  SOCIAL

  Sinopticienii au emis astăzi cod galben de intensificări ale vântului, care este valabil pe tot teritoriul țării începând cu ora 15:00.

  SOCIAL

  Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a anunţat, în perioada 16-19 august, pe întreg teritoriul ţării, Cod Galben de caniculă.

  Copyright © 2021