Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Meteorologii au anunţat Cod Galben de intensificare a vântului

  Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a anunţat până mâine Cod Galben de intensificări ale vântului.

  Potrivit meteorologilor, în perioada indicată, pe arii extinse se prevăd intensificări ale vântului nord-vestic, în rafale de până la 15-20 metri pe secundă.

  În acest context, salvatorii recomandă să fie evitate locurile unde sunt copaci uscați sau fire electrice de înaltă tensiune.

  Conform datelor SHS, în următoarele zile, pe întreg teritoriul țării, valorile termice se vor menține reci, ajungând joi, 20 mai, până la 18 grade Celsius, şi până la 5 grade, noaptea. De asemenea, în toată țara se prevăd precipitații sub formă de ploi de diferită intensitate.

  În caz de Cod Galben, condiţiile vremii sunt potenţial periculoase, fenomenele meteorologice prognozate sunt obişnuite pentru teritoriul ţării, dar temporar pot deveni periculoase pentru anumite activităţi socio-economice.

  moldpres.md

  SOCIAL

  Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis o avertizare cod galben de înghețuri. Iată când se va răci vremea.

  SOCIAL

  Sinopticienii au emis astăzi cod galben de intensificări ale vântului, care este valabil pe tot teritoriul țării începând cu ora 15:00.

  SOCIAL

  Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a anunţat, în perioada 16-19 august, pe întreg teritoriul ţării, Cod Galben de caniculă.

  SOCIAL

  Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a anunțat că menține pe parcursul zilei de astăzi Codul Galben de instabilitate atmosferică pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

  Copyright © 2021