Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Meteorologii au anunțat Cod Galben de instabilitate atmosferică

  Serviciul Hidrometeorologic de Stat a anunțat pe parcursul zilei de astăzi Cod Galben de instabilitate atmosferică.

  Conform meteorologilor, în perioada indicată, se prevăd descărcări electrice, izolat averse puternice (15-35 litri pe metru pătrat) însoțite de vijelie de până la 15-20 metri pe secundă și grindină.

  Miercuri, 16 iunie, vremea se va răci, iar mercurul termometrelor va indica, în toată țara, valori medii de până la 25 de grade Celsius, ziua, şi până la 16 grade – noaptea.

  În caz de Cod Galben, condiţiile vremii sunt potențial periculoase, fenomenele meteorologice prognozate (averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului, temperaturi ridicate sau scăzute, risc de creșteri de debite şi niveluri în râuri şi râulețe etc.) sunt obișnuite pentru teritoriul țării, dar temporar pot deveni periculoase pentru anumite activități socio-economice.

  moldpres.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  SOCIAL

  Serviciul Hidrometeorologic de Stat a anunțat pentru 5-6 iulie Cod Galben de instabilitate atmosferică.

  SOCIAL

  Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a anunțat că menține pe parcursul zilei de astăzi Codul Galben de instabilitate atmosferică pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

  SOCIAL

  Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a anunţat o avertizare hidrologică de ieşire a apei în luncă pentru regiunea de nord a ţării, valabilă până...

  SOCIAL

  Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a anunţat până mâine Cod Galben de intensificări ale vântului.

  Copyright © 2021