Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Mesajul Zinaidei Greceanîi la încheierea lucrărilor Conferinței mondiale a speakerilor

  Zinaida Greceanîi a venit cu un mesaj la încheierea lucrărilor celei de-a cincea Conferințe mondiale a Președinților de Parlament.

  ”Am ajuns la concluzia că, în lupta cu COVID-19, ne confruntăm cu provocări și riscuri similare, de aceea și lupta cu pandemia va fi una comună. Vom transmite Parlamentelor și cetățenilor noștri mesajele de încredere și determinare de a acționa în mod solidar”, a declarat Zinaida Greceanîi.

  Speakerii au adoptat Declarația privind rolul Parlamentelor pentru un multilateralism mai eficient care oferă pace și dezvoltare durabilă pentru oameni și pentru planetă.

  În context, a fost solicitat un sprijin mai mare pentru țările în curs de dezvoltare, care au sisteme de sănătate publice mai slabe și se confruntă cu mai multe provocări în adoptarea măsurilor medicale și financiare recomandate pentru a răspunde la criza COVID-19.

  socialistii.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Anual, la 3 decembrie, alături de comunitatea mondială, consemnăm Ziua internațională a persoanelor cu dezabilități. Instituită în 1992 prin rezoluția Adunării Generale a Națiunilor...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Fracțiunii parlamentare a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, a avut o întrevedere cu Șeful Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, Jānis Mažeiks....

  ALEGEREA EDITORILOR

  Mesajul de felicitare a președintelui PSRM, Igor Dodon, cu prilejul Zilei lucrătorului din agricultură şi industria prelucrătoare:

  SOCIAL

  Fermierii, care în acest an au suportat pagube din cauza calamităților naturale, nu vor primi ajutor de la stat. Cel puțin asta a lăsat...

  Copyright © 2021