Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Mesajul Zinaidei Greceanîi la încheierea lucrărilor Conferinței mondiale a speakerilor

  Zinaida Greceanîi a venit cu un mesaj la încheierea lucrărilor celei de-a cincea Conferințe mondiale a Președinților de Parlament.

  ”Am ajuns la concluzia că, în lupta cu COVID-19, ne confruntăm cu provocări și riscuri similare, de aceea și lupta cu pandemia va fi una comună. Vom transmite Parlamentelor și cetățenilor noștri mesajele de încredere și determinare de a acționa în mod solidar”, a declarat Zinaida Greceanîi.

  Speakerii au adoptat Declarația privind rolul Parlamentelor pentru un multilateralism mai eficient care oferă pace și dezvoltare durabilă pentru oameni și pentru planetă.

  În context, a fost solicitat un sprijin mai mare pentru țările în curs de dezvoltare, care au sisteme de sănătate publice mai slabe și se confruntă cu mai multe provocări în adoptarea măsurilor medicale și financiare recomandate pentru a răspunde la criza COVID-19.

  socialistii.md

  Facebook

  POLITICA

  Mesajul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, cu ocazia Zilei diplomatului:

  ALEGEREA EDITORILOR

  Mesajul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, cu ocazia Zilei Naționale a Culturii:

  SOCIAL

  Creștinii ortodocși de stil vechi îl prăznuiesc astăzi, 14 ianuarie, pe Sfântul Ierarh Vasile cel Mare, arhiepiscopul Cezareei Capadociei, unul dintre cei mai importanţi...

  SOCIAL

  Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi a îndemnat cetățenii să întâmpine noul an cu încredere și optimism, astfel încât 2021 să fie plin de noutăți bune,...

  Copyright © 2020