Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Mesajul Zinaidei Greceanîi de ziua Armatei Naționale

  Cu un mesaj de felicitare adresat militarilor, angajaților civili și veteranilor Armatei Naționale a venit și președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi.

  „Stimați militari, angajați civili și veterani ai Armatei Naționale,
  Cu ocazia celei de-a 29-a aniversări a Armatei Naționale a Republicii Moldova, vă adresez cordiale felicitări și cele mai sincere urări de sănătate, bunăstare și fericire personală.
  Profit de acest prilej pentru a-mi exprima înalta apreciere a devotamentului și profesionalismului manifestate în crearea și consolidarea Armatei Naționale, sistemului de apărare al țării, dar și în promovarea imaginii Republicii Moldova pe plan extern prin prestația excelentă în cadrul misiunilor internaționale de menținere a păcii.
  Fiind un stat neutru, Republica Moldova, totodată, are nevoie de un sistem de apărare eficient, modern și mobil, care să asigure protecția securității naționale, a cetățenilor țării, inclusiv în cadrul unor situații excepționale.
  În context, vreau să exprim recunoștința militarilor pentru că s-au implicat fără ezitare în gestionarea crizei pandemice COVID-19, dând dovadă, și în acest exercițiu, de patriotism, credință și devotament Patriei.
  În numele Parlamentului Republicii Moldova și al meu personal, reiterez felicitările mele sincere cu ocazia Zilei Armatei Naționale și doresc întregului efectiv militar succese în realizarea misiunii nobile de apărare a Patriei, iar familiilor lor – multă sănătate și prosperitate.”, se arată în mesajul Zinaidei Greceanîi.

  Facebook

  SOCIAL

  Mesajul de felicitare al Președintelui Parlamentului Zinaida Greceanîi adresat bibliotecarilor din Republica Moldova:

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a convocat o ședință de lucru cu participarea membrilor Guvernului în exercițiu condus de Prim-ministrul interimar Aureliu Ciocoi.

  POLITICA

  Cooperarea interparlamentară, inclusiv la nivelul comisiilor permanente și a grupurilor de prietenie a fost subiectul discutat, astăzi, la întrevederea Președintelui Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Preocuparea noastră comună de problemele sociale și economice din spațiul CSI este un factor suplimentar al aspirațiilor popoarelor noastre unul față de altul, ceea...

  Copyright © 2020