Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Mesajul Președintelui Parlamentului, Zinaida Greceanîi, cu ocazia Hramului orașului Chișinău

  Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a felicitat locuitorii Capitalei cu Hramul Orașului.

  „Dragi chișinăuieni,

  Vă felicit călduros cu prilejul Hramului orașului și vă doresc sănătate, bunăstare în casă și pace în suflet.

  Sunt sigură că fiecare dintre voi are o istorie specială legată de Chișinău și, bineînțeles, visuri legate de viitor în capitala noastră dragă. Schimbările pozitive din ultima vreme inspiră încredere că orașul va continua să se dezvolte, să devină tot mai curat, mai frumos și mai bun pentru oameni. Fie ca acest loc de pe Pământ să prospere și să ocupe un loc special în inima fiecăruia dintre noi!

  Toamna aceasta, la Chișinău, este mai frumoasă ca altădată. Vă doresc să-i savurați paleta generoasă a culorilor magnifice și să petreceți ziua de astăzi, marcată de sărbătoarea Acoperământul Maicii Domnului, în liniște și înțelegere. Vor trece aceste vremuri zbuciumate și vom putea sărbători din nou Hramul Chișinăului cu mult fast și cu mulți oaspeți. Până atunci să avem grijă unii față de alții și să continuăm să ne aducem aportul la dezvoltarea frumoasă a Chișinăului și întregii țări”.

  socialiștii.md

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a avut, astăzi, o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în țara noastră, Oleg Vasnețov.

  POLITICA

  Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, reiterează interesul forului legislativ de a promova agendă necesară oamenilor și cheamă deputații să se abțină de la obstrucționarea votării...

  POLITICA

  Speakerul, Zinaida Greceanîi, a adresat Președintelui Parlamentului (Saeima) Republicii Letonia, Ināra Mūrniece, un mesaj de felicitare prilejuit de Sărbătoarea Națională a Letoniei.

  SOCIAL

  Mesajul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, cu ocazia Zilei internaționale a studenților:

  Copyright © 2020