Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Mesajul lui Igor Dodon pentru PAS: Apucați-vă repejor de rezolvat criza gazelor, nu umblați cu nasul pe sus

  Nu umblați cu nasul pe sus, dar apucați-vă de rezolvat criza energetică. Acest mesaj le-a transmis liderul PSRM, Igor Dodon, reprezentanților PAS.

  „Vreau să le transmit celor de la guvernare un mesaj pe care îl aud tot mai des în aceste zile de la cetățeni: Dacă oamenii vor îngheța în casă, ei vor ieși să se încălzească la proteste în stradă.

  Aveți în vedere, voi, cei de la PAS, că lumea înțelege foarte bine toate erorile politice și economice pe care le-ați comis până acum, iar răbdarea oamenilor are o limită. 

  Apucați-vă repejor de rezolvat criza gazelor și electricității, rezolvați și alte crize pe care le-ați provocat, inclusiv pe piața petrolieră și agricolă, nu umblați cu nasul pe sus și nu așteptați cadouri de la parteneri. 

  Apucați-vă de treabă, pentru că fiecare zi ratată apropie țara de colaps energetic și cufundă lumea în sărăcie, iar voi vă apropiați de marginea prăpastiei politice în care o să vă arunce societatea. 

  Vremurile bune s-au terminat înainte de a se începe” , se arată în mesajul lui Igor Dodon.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  telegram

  Facebook

  ECONOMIE

  În cadrul vizitei de lucru la Moscova, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Roman Panov, prim-vicepreședinte al SA ”Gazprombank”.

  POLITICA

  Astăzi asistăm la o nouă schemă clară de furt al miliardelor de lei din bugetul național, dar și din buzunarul cetățenilor, care vor plăti...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Guvernarea pune la cale o nouă escrocherie a secolului, punând la cale o schemă de procurare cu un preț mai mare a gazului rusesc...

  SOCIAL

  În cadrul vizitei de lucru la Moscova, președintele PSRM, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Grigorii Petușkov, președintele Consiliului Național al asociațiilor de...

  Copyright © 2021