Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Mesajul de felicitare cu prilejul Anului Nou al Președintelui de Onoare al PSRM, Igor Dodon

  Dragi prieteni!

  Sărbătorile de iarnă au un rol aparte în viața noastră. Ele ne amintesc nouă, tuturor, cât de importantă este familia, cât de dragi ne sunt rudele, prietenii, oamenii apropiați. Alături de ei, noi ne bucurăm în jurul mesei, pe ajutorul lor ne putem baza în clipele grele, iar gândul la oamenii dragi, dacă ei sunt departe sau dacă sunt plecați dintre noi, ne încălzește mereu sufletul.

  De Revelion și de Crăciun, lumea devine mai bună, pentru că familiile devin mai unite. Vă îndemn să păstrăm pentru tot anul bucuria comunicării şi căldura sufletească a acestor zile.

  La Mulți Ani, dragi concetățeni! Să ne aducă noul an mai multă sănătate și liniște sufletească!

  telegram

   

  TOP 24 de ore

  Facebook

  POLITICA

  O nouă majorare a tarifului la gaz va duce la creșterea șomajului în Republica Moldova. Atenționarea a fost făcută de către ex-președintele țării Igor...

  POLITICA

  Deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor vor ataca la Curtea Constituțională (CC) decizia PAS de a institui starea de urgență. Anunțul a fost făcut de...

  SOCIAL

  Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a adresat cetățenilor din toată țara, în contextul stării de urgență în sectorul energetic și al crizei sanitare.

  SOCIAL

  Astăzi, Biserica Ortodoxă prăznuiește soborul cinstitului şi slăvitului prooroc Ioan, Înaintemergătorul şi Botezătorul Domnului.

  Copyright © 2021