Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Mesajul de felicitare a lui Igor Dodon pentru ofițerii SPPS: Pe parcursul celor 29 de ani, SPPS a reușit să facă față celor mai complicate situații într-o manieră extrem de destoinică

  Președintele PSRM, Igor Dodon, i-a felicitat pe angajații Serviciului de Protecție și Pază de Stat (SPPS) cu ocazia celei de-a 29-a aniversări de la crearea instituției. Cel de-al cincilea președinte al țării a remarcat că, pe parcursul celor 29 de ani, SPPS a reușit să facă față celor mai complicate situații într-o manieră extrem de destoinică.

  Igor Dodon a apreciat profesionalismul și devotamentul civic al ofițerilor și veteranilor SPPS, manifestat în numeroase situații deosebite, îndeplinind cu dăruire sarcinile specifice, prin asigurarea la cel mai înalt nivel a protecției demnitarilor moldoveni și a celor străini.

  ”În ultimul un an și jumătate, am reușit să facem multe lucruri pentru întărirea bazei materiale a Serviciului și motivarea colaboratorilor. Îmi exprim speranța că noua conducere va da dovadă de profesionalism și înțelepciune pentru a păstra potențialul uman și tehnic din SPPS care este structura cea mai bine pregătită din țară”, se spune în mesajul de felicitare semnat de Igor Dodon.

  ffacebook.com

  Facebook

  POLITICA

  Curtea Constituțională a indicat din nou care este locul Președinției și i-a interzis Maiei Sandu să încalce Constituția, să demită și să numească miniștrii...

  POLITICA

  Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova Igor Dodon a prezidat ședința de lucru a fracțiunii Partidului Socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău.

  SOCIAL

  Proiectul ”Salvăm copiii din lumea tăcerii”, lansat la inițiativa lui Igor Dodon, va sprijini în continuare copiii cu deficiențe de auz. De Ziua Mondială...

  POLITICA

  Deputații PSRM au avut, astăzi, o ședință de lucru cu liderul socialiștilor, Igor Dodon, la care s-a discutat agenda de lucru pentru următoarea perioadă.

  Copyright © 2020