Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Mesaj de felicitare adresat Președintelui Republicii Franceze, Emmanuel Macron

  Președintele țării, Igor Dodon, l-a felicitat astăzi pe omologul său francez, Emmanuel Macron, cu ocazia împlinirii a 43 de ani. În nume său și al întregului popor, șeful statului i-a adresat liderului de la Paris urări de bine și sănătate.

  „Îmi face o deosebită plăcere să Vă adresez, în numele cetățenilor Republicii Moldova și al meu personal, felicitări cordiale cu ocazia zilei Dumneavoastră de naștere, însoțite de urări de sănătate, pace și prosperitate.

  Folosind acest frumos prilej, remarc cu satisfacție evoluția pe ascendentă a relațiilor dintre statele noastre. Am ferma convingere că dialogul moldo-francez va cunoaște și în continuare aprofundare pe diverse paliere, în beneficiul ambelor popoare prietene.

  Reiterând gândurile bune și urările de mult succes în activitatea Dumneavoastră de înaltă responsabilitate, Vă rog să acceptaţi, Excelenţă, asigurarea distinsei mele consideraţii.”, se menționează în mesajul lui Igor Dodon.

  președinție.md

   

   

  Facebook

  POLITICA

  Igor Dodon, președintele Uniunii de Afaceri Moldo-Ruse, a avut o întrevedere cu șeful adjunct al Administrației de la Kremlin, Dmitri Kozak, reprezentant special al...

  POLITICA

  În calitate de președinte al Uniunii de Afaceri Moldo-Ruse, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban.

  SOCIAL

  Liderul PSRM Igor Dodon a fost reales în funcţia de preşedinte al Federaţiei de Şah din Republica Moldova, pentru al III-lea mandat. Menționăm că...

  POLITICA

  La inițiativa noului director al oficiului Institutului Republican Internațional (SUA) în Moldova, dlui Krzysztof Lisek, originar din Polonia, președintele PSRM, Igor Dodon, a avut...

  Copyright © 2021