Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Mesaj către PAS

  În condițiile în care în țară aprofundează criza gazului dar și pe fonul creșterilor galopante la produse și servicii, președintele PSRM, Igor Dodon a venit cu un mesaj către guvernarea PAS. Liderul socialiștilor menționează că are tot mai multe semnale de la cetățeni că dacă vor îngheța în case, oamenii vor protesta în stradă.

  Igor Dodon, președintele PSRM

  „Vreau să le transmit celor de la guvernare un mesaj pe care îl aud tot mai des în aceste zile de la cetățeni: Dacă oamenii vor îngheța în casă, ei vor ieși să se încălzească la proteste în stradă. Aveți în vedere că lumea înțelege foarte bine toate erorile politice și economice pe care le-ați comis până acum, iar răbdarea oamenilor are o limită.
  Apucați-vă repejor de rezolvat criza gazelor și electricității, rezolvați și alte crize pe care le-ați provocat, inclusiv pe piața petrolieră și agricolă, nu umblați cu nasul pe sus și nu așteptați cadouri de la parteneri„ a scris Dodon pe rețelele de socializare».

  Igor Dodon îndeamnă guvernarea să se apuce de lucru, pentru că fiecare zi ratată apropie țara de colaps energetic și cufundă lumea în sărăcie.

  Igor Dodon, președintele PSRM

  „Iar voi, stimați reprezentanți PAS, vă apropiați de marginea prăpastiei politice în care o să vă arunce societatea. Vremurile bune s-au terminat înainte de a se începe”, a conchis Dodon.

  Amintim că de rând cu alerta epidemiologică, Republica Moldova a introdus o nouă stare de urgență. De această dată, s-a decis stabilirea stării de alertă în ceea ce privește aprovizionarea țării cu gaze naturale. Vicepremierul Andrei Spînu însă dă asigurări că Moldova nu va rămâne fără flacăra albastră, prețul însă și condițiile achiziționării acesteia, rămân o enigmă. Am încercat să luăm legătura cu reprezentanții PAS, pentru un comentariu la declarațiile lui Dodon, nimeni însă nu ne-a răspuns la telefon.

  Telegram channel

  a-tv.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  Copyright © 2021