Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Mecanismul de evaluare și acreditare în sănătate a fost perfecționat

  Mecanismul de evaluare și acreditare în sănătate a fost perfecționat. Parlamentul a susținut cu 70 de voturi inițiativa Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale de a crearea a Consiliului Național de Evaluare și Acreditare în Sănătate (CNEAS).

  Astfel, atribuțiile în domeniul acreditării în sănătate au fost excluse din competența Agenției Naționale pentru Acreditare în Domeniul Sănătății și Asistenței Sociale.

  CNEAS va fi autoritate națională de evaluare si acreditare în sănătate, cu statut de persoană juridică, la autogestiune, non-profit.

  Potrivit Guvernului, modificările propuse vor crea premise pentru dezvoltarea unui sistem de evaluare și acreditare în sănătate modern, aliniat la rigorile internaționale, care va contribui la îmbunătățirea calității și siguranței serviciilor medicale prestate și creșterea gradului de satisfacție a pacienților.

  Telegram channel

  a-tv.md

  POLITICA

  56 de deputați ai fracțiunii „Partidul Acțiune și Solidaritate„ au votat în cea de-a doua lectură proiectul de lege cu privire la activitea Procuraturii...

  SOCIAL

  Renumitul medic, specialist în chirurgia pediatrică, doctorul habilitat în medicină Eva Gudumac i-a mulțumit președintelui Igor Dodon pentru susținerea medicilor din Moldova. Mesajul a...

  Copyright © 2021