Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Marșul Memoriei și „Regimentul Nemuritor” vor avea loc la Chișinău cu respectarea tuturor normelor de siguranță!

  În acest an, pe data de 9 mai, țara noastră marchează 76 de ani de la Marea Victorie asupra fascismului în Marele Război pentru Apărarea Patriei. Cu acest prilej, în capitală va fi organizat Marșul memoriei și ”Regimentul Nemuritor”. Acesta va începe în Piața Marii Adunări Naționale iar destinația finală a participanților la eveniment va fi Complexul Memorial Eternitate, unde vor depune flori la focul veșnic în memoria ostașilor căzuți.

  © Sputnik / Мирослав Ротарь

  „Considerăm importantă și necesară marcarea aniversării a 76-a a Marii Victorii, așa cum se cuvine. Așa cum merită strămoșii noștri. Iată de ce pe 9 mai, noi vom merge în coloană pe mai multe străzi ale capitalei și vom avea drept destinație finală Complexul memorial Eternitate unde vom cinsti memoria eroilor Marelui Război pentru Apărarea Patriei. „ a declarat președintele Comitetului Național de Coordonare ”Pobeda”

  „În data de 9 mai, vă invităm să luați parte la Marșul Victoriei. La ora 09.30 ne adunăm în Piața Marii Adunări Naționale, orașul Chișinău, la ora 10.00 mergem spre Memorialul Eternitate” menționează Boris Șapovalov, vicepreședintele Comitetului Național de Coordonare „Pobeda”

  Organizatorii anunță că marșul va avea loc cu respectarea tuturor normelor de protecție iar pentru a diminua riscurile participanților li se vor oferi gratuit măști de protecție.

  Telegram channel

  a-tv.md

  Facebook

  ECONOMIE

  În cadrul vizitei de lucru la Moscova, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Roman Panov, prim-vicepreședinte al SA ”Gazprombank”.

  SOCIAL

  În cadrul vizitei de lucru la Moscova, președintele PSRM, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Grigorii Petușkov, președintele Consiliului Național al asociațiilor de...

  SOCIAL

  Liderul PSRM, președintele asociaţiei „Uniunea de Afaceri Moldo-Rusă”, Igor Dodon a avut astăzi, la Moscova, o întrevedere foarte importantă cu Alexei Repik, persoană publică...

  ECONOMIE

  Liderul PSRM, Igor Dodon, aflat într-o vizită de lucru la Moscova, s-a întâlnit cu Grigorii Velikih, vicedirectorul Fundației „Roskongress” și cu Andrei Reut, prim-adjunct...

  Copyright © 2021