Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Marșul Memoriei și „Regimentul Nemuritor” vor avea loc la Chișinău cu respectarea tuturor normelor de siguranță!

  În acest an, pe data de 9 mai, țara noastră marchează 76 de ani de la Marea Victorie asupra fascismului în Marele Război pentru Apărarea Patriei. Cu acest prilej, în capitală va fi organizat Marșul memoriei și ”Regimentul Nemuritor”. Acesta va începe în Piața Marii Adunări Naționale iar destinația finală a participanților la eveniment va fi Complexul Memorial Eternitate, unde vor depune flori la focul veșnic în memoria ostașilor căzuți.

  © Sputnik / Мирослав Ротарь

  „Considerăm importantă și necesară marcarea aniversării a 76-a a Marii Victorii, așa cum se cuvine. Așa cum merită strămoșii noștri. Iată de ce pe 9 mai, noi vom merge în coloană pe mai multe străzi ale capitalei și vom avea drept destinație finală Complexul memorial Eternitate unde vom cinsti memoria eroilor Marelui Război pentru Apărarea Patriei. „ a declarat președintele Comitetului Național de Coordonare ”Pobeda”

  „În data de 9 mai, vă invităm să luați parte la Marșul Victoriei. La ora 09.30 ne adunăm în Piața Marii Adunări Naționale, orașul Chișinău, la ora 10.00 mergem spre Memorialul Eternitate” menționează Boris Șapovalov, vicepreședintele Comitetului Național de Coordonare „Pobeda”

  Organizatorii anunță că marșul va avea loc cu respectarea tuturor normelor de protecție iar pentru a diminua riscurile participanților li se vor oferi gratuit măști de protecție.

  a-tv.md

  Telegram channel

  Facebook

  POLITICA

  Igor Dodon întreprinde o vizită în Federația Rusă, unde se va întâlni cu Diaspora. Despre aceasta liderul PSRM a anunțat pe facebook.

  SOCIAL

  Un nou lot de vaccin rusesc împotriva coronavirusului ”Sputnik V” va ajunge mâine în țara noastră. Decolarea aeronavei de la Moscova este preconizată pentru...

  POLITICA

  Casa de cultură din orașul Lipcani a fost, azi, neîncăpătoare. Cetățenii s-au îmbulzit pentru a participa la întrevederea electorală cu președintele PSRM, Igor Dodon....

  POLITICA

  În continuarea vizitei de lucru în raionul Briceni, Igor Dodon, a mers în satul Grimăncăuți, unde a vorbit cu cetățenii despre programul electoral al...

  Copyright © 2021