Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Marș automobilistic în susținerea lui Igor Dodon

  Mii de cetățeni au participat, miercuri, la marșuri automobilistice în susținerea candidatului independent la funcția de președinte al țării, Igor Dodon. Acțiunile au cuprins întreaga țară, fiind organizate în toate orașele și raioanele republicii.

  Coloanele de mașini, cu drapele ale Republicii Moldova, au parcurs astăzi sute de localități din țara noastră, îndemnând cetățenii să participe la turul doi al alegerilor prezidențiale din 15 noiembrie și să-și dea votul pentru Igor Dodon.

  Trecătorii au salutat acțiunea automobiliștilor, manifestându-și solidaritatea față de apelul de a vota pentru actualul președinte al țării. Marșurile automobilistice s-au încheiat peste tot cu mitinguri în susținerea lui Igor Dodon. Participanții la aceste acțiuni au evidențiat pericolul pentru țară și cetățeni dacă Maia Sandu ajunge șef al statului.

  „Pierderea statalității, posibile confruntări interetnice. Lichidarea raioanelor și reducerea în jumătate a numărului de sate. Închiderea școlilor, spitalelor și policlinicelor. Distrugerea producătorilor autohtoni pentru a vinde ulterior pământul străinilor. Promovarea familiilor homosexuale și distrugerea fundamentelor creștine ale țării noastre”, acestea sunt câteva subiecte la care au atras atenție vorbitorii la mitingurile de susținere a candidatului independent Igor Dodon.

  Pentru a avita aceste posibile catastrofe, cetățenii s-au arătat motivați să iasă masiv la scrutinul de duminică și să salveze țara, votând Igor Dodon.

  Potrivit vorbitorilor la mitingurile din țară, un vot pentru Igor Dodon înseamnă: păstrarea Republicii Moldova ca țară independentă; garanția pentru plata salariilor și pensiilor, care vor crește în continuare; pace și stabilitate în țară; continuarea reparației drumurilor în toate localitățile din republică; apă potabilă în fiecare casă; localități curate și străzi iluminate; crearea noilor locuri de muncă bine plătite; susținerea și apărarea producătorilor moldoveni, inclusiv prin asigurarea piețelor de desfacere atât în Est, cât și în Vest; apărarea valorilor creștine și a familiei tradiționale etc.

  Participanții la acțiunile de astăzi s-au arătat convinși că duminică Igor Dodon va obține victorie, iar Moldova va rămâne o țară stabilă, în care orice cetățean va vrea să trăiască.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  a-tv.md

  POLITICA

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu Dereck J. Hogan, Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, cu care...

  POLITICA

  Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu fracțiunea parlamentară a PSRM, în cadrul căreia a făcut un schimb...

  POLITICA

  Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova Igor Dodon a făcut o altă remarcă privind noua componență a Consiliului Suprem de Securitate. El a menționat...

  POLITICA

  Cei mai mulți moldoveni au încredere în Igor Dodon și Maia Sandu. Datele sunt prezentate în sondajul Vox Populi – ianuarie 2021 ”Anul 2020...

  Copyright © 2020