Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Marina Tauber: Vom transforma Găgăuzia într-un plai al visurilor

  Echipa Partidului „ȘOR” și candidatul desemnat de formațiune în funcția de bașcan al Găgăuziei, Evghenia Guțul, merg în alegeri cu un scop bine definit – să transforme regiunea autonomă într-un plai al visurilor. Despre aceasta a menționat vicepreședintele Partidului „ȘOR”, deputatul Marina Tauber, în cadrul unei vizite în UTA Găgăuzia, informează serviciul de presă al formațiunii politice.

  „Suntem la curent cu problemele existente, avem soluții pentru acestea, testate la Orhei și în sudul Moldovei – la Taraclia. În cadrul întâlnirilor cu oamenii, vedem cât de greu le este. Ei își pun toată speranța în noi, în echipa noastră, condusă de Ilan Șor, precum și în candidatul nostru, Evghenia Guțul”, a declarat Tauber.

  Potrivit deputatului, Partidul „ȘOR” va depune toate eforturile pentru a nu-i dezamăgi pe locuitorii din Găgăuzia, după câștigarea alegerilor.

  „Echipa noastră a desemnat-o pe Evghenia Guţul – un candidat competent, activ, care are în spate o forță politică puternică – Partidul „ȘOR”. Împreună, vom transforma Găgăuzia într-un plai al visurilor”, a conchis deputatul Partidului „ȘOR”, Marina Tauber.

  partidulsor.md

  Copyright © 2021