Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Marina Tauber: Nici Ilan Șor, nici eu și nimeni din echipa noastră nu a comis nimic ilegal

  O nouă ședință de judecată în dosarul vicepreședintelui Partidului „ȘOR”, deputatul Marina Tauber, a fost amânată la Curtea de Apel Chișinău, din cauza lipsei procurorului. Instanța urma să examineze recursul avocaților politicianului privind anularea deciziei măsurii de arest la domiciliu, stabilită de prima instanță. În fața Curții de Apel s-au adunat zeci de susținători ai Marinei Tauber și Partidului „ȘOR”, care au scandat „Cerem justiție corectă!”, „Marina, suntem alături de tine!”, „Libertate Marinei!”, „Stop PAScismul!” și „Victorie!”, a relatat serviciul de presă al Partidului „ȘOR”.

  În discursul său către simpatizanți, Marina Tauber a declarat că majoritatea parlamentară PAS a lipsit-o astăzi de imunitate parlamentară în mod ilegal.

  „Au procedat ca o mașină de vot, toți, la ordinul Maiei Sandu. Au făcut asta în timp ce știau că am ședință de judecată. Se tem să merg acolo și să spun adevărul despre hoțiile lor. Am aflat, că sunt invitată în Parlament în așa mod, ca fizic să nu reușesc să fiu acolo. Dar nici nu am ce să fac la aceasta ședința ilegală, în clădirea uzurpată de Maia Sandu și PAS. Și doar pot să sălut decizia fracțiunii noastre de a boicota ședințele „parlamentului”, convocate de o mafie adevărată. Parlamentul adevărat sunteți voi, cetățenii Republicii Moldova. Așa că voi folosi aceste clipe pentru a fi alături de voi. Nu ne temem să rămânem fără imunitate parlamentară, pentru că nu avem ce să ascundem. Atât eu, cât și liderul nostru, Ilan Șor, dar și toți ceilalți colegi de partid vom lupta și vom demonstra adevărul și nevinovăția noastră”, a menționat Marina Tauber.

  De asemenea, ea consideră că atât Procuratura Anticorupție, condusă de Veronica Dragalin, cât și Procuratura Generală, condusă de Ion Munteanu, vor să o demoralizeze.

  „Ei pur și simplu își bat joc de noi, vor să ne demoralizeze. Nu mă voi lăsa intimidată și voi continua să lupt. Victoria din Găgăuzia mă încurajează. Procurorii au decăzut foarte jos și au devenit marionete ale Maiei Sandu. Mă bucur de sprijinul cetățenilor și vreau să le mulțumesc pentru asta. Sunt sigură că vom învinge și vom dezvolta țara noastră”, a precizat Marina Tauber.

  Ea a subliniat că tot ce a promis președintele formațiunii, Ilan Șor, va fi îndeplinit, iar hoții de la guvernare vor pleca.

  „Nici Ilan Șor, nici eu și nimeni din echipa noastră nu a comis nimic ilegal. Tot ce am făcut a fost să demonstrăm că cetățenii Republicii Moldova pot trăi bine. Vom lupta până la capăt cu acești ocupanți și uzurpatori”, a mai spus Marina Tauber.

  Până la difuzarea acestei știri, cele relatate de serviciul de presă al Partidului „ȘOR” nu au fost comentate de serviciile de presă ale Guvernului, Președinției, PAS, PG, PA.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  partidulsor.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  POLITICA

  Marina Tauber, fostă vicepreședintă a Partidului Politic Șor, declarat neconstituțional, a mers din nou la Comisia Electorală de Circumscripție Bălți, unde a solicitat în...

  POLITICA

  Ilan Șor a publicat pe social media o listă a “oamenilor buni” din conducerea PAS cu trecut penal. Printre ei, sunt prim-ministrul, Dorin Recean,...

  POLITICA

  Deputata Marina Tauber o acuză pe președinta Consiliului Electoral din Bălți, Svetlana Colesnic, că ar fi dat dovadă de un comportament agresiv, bazat pe...

  POLITICA

  Pe 11 septembrie, Tribunalul Districtului Columbia, SUA, a emis o ordonanță împotriva cetățeanului moldovean și fost angajat al Băncii Naționale, Matei Dohotaru, prin care...

  Copyright © 2021