Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Marina Tauber: „Majoritatea parlamentară a PAS vrea să se întrunească mai rar în ședințele Parlamentului, pentru a avea timp să fure de la cetățeni”

  Prin propunerea deputaților PAS de a se întruni în ședințele legislativului o dată la două săptămâni și nu săptămânal, așa cum prevede Regulamentul Parlamentului, actuala guvernare urmărește „să continue furtul din bugetul de stat, dar și a banilor oferiți Republicii Moldova de către partenerii externi”. Este declarația făcută de deputatul Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, informează serviciul de presă al formațiunii politice.

  „Motivele invocate de actuala guvernare nu sunt decât un pretext de a continua furtul din bugetul de stat, dar și a banilor oferiți țării noastre de către partenerii externi. Le atrag atenția partenerilor externi că niciun cent oferit Moldovei nu a ajuns la cetățeni. Cei de la putere nu vor să explice societății nimic din ceea ce se întâmplă. Maia Sandu, Natalia Gavrilița și toți cei care fac parte din acel grup îngust, care ia decizii, nu vor să spună ce s-a făcut cu un miliard de euro care au ajuns în țara noastră, în ultimii doi ani. Bineînțeles, lor nu le convin întrebările incomode din partea opoziției și nici posturile care transmit informațiile care nu sunt pe placul guvernării. Din acest motiv, Partidul „ȘOR”, liderul formațiunii, Ilan Șor, le stăm în gât, deoarece le spunem cetățenilor adevărul”, a declarat deputatul Marina Tauber.

  Și liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, a criticat propunerea PAS de a reduce la jumătate numărul ședințelor plenare ale Parlamentului. Potrivit lui, aceasta nu este decât o nouă manifestare a „oamenilor buni”.

  Menționăm că, la momentul publicării acestei știri, serviciile de presă ale Parlamentului, Guvernului, administrației prezidențiale, PAS nu au comentat această declarație a Marinei Tauber.

  Amintim că mai mulți deputați au anunțat anterior că, în cadrul Biroului permanent al Parlamentului, reprezentanții Fracțiunii PAS au propus ca ședințele plenare să aibă loc o dată la două săptămâni. Unul din deputații PAS, Vitalie Jacot, a explicat că este „stresant” de a se întruni săptămânal.

  partidulsor.md

  Facebook

  POLITICA

  „Vom lupta până la capăt, până când vom elibera Moldova de impostorii de la guvernare și vom construi o țară bogată pentru fiecare cetățean....

  POLITICA

  „Partidul PAS a început să comită greșeli una după alta, ceea ce demonstrează că regimul este în agonie”, a declarat vicepreședintele Partidului „ȘOR”, deputatul...

  POLITICA

  57 de deputați din fracțiunea PAS au votat în lectura a doua proiectul de înlocuire a sintagmei „limba moldovenească” în toate documentele, inclusiv în...

  SOCIAL

  Mii de oameni, care au participat la mitingul din 12 martie, organizat de Mișcarea Pentru Popor, au votat o nouă rezoluție, în care solicită...

  Copyright © 2021