Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Maratoane de vaccinare ar putea fi organizate și de către alte instituții din capitală

  Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a solicitat și altor instituții publice să organizeze maratoane de vaccinare.

  În cadrul ședinței serviciilor municipale de astăzi, edilul capitalei a mulțumit celor 300 de cadre medicale implicate în maratonul de vaccinare care s-a desfășurat în perioada 28-30 mai la Palatul Republicii și a solicitat altor instituții desfășurarea unor asemenea acțiuni. „Efortul comun al instituțiilor municipale și al ministerului Sănătății a făcut posibil acest lucru. După deschiderea Centrului Covid de la MoldExpo, este cel de-al doilea exemplu care arată că așa ceva poate fi realizat. Astfel de maratoane de vaccinare ar putea fi organizate și de către alte instituții”, a spus Ceban.

  Potrivit oficialului, doar vaccinarea a peste 70 la sută din totalul locuitorilor municipiului Chișinău ar putea diminua la maxim riscul de infectare cu coronavirus.

  În perioada 28-30 mai, în cadrul maratonului de vaccinare desfășurat la Palatul Republicii au fost imunizate 5500 de persoane.

  moldpres.md

  Facebook

  SOCIAL

  Scuarul „Mihai Eminescu” – prietenos copiiilor. Potrivit primarului general Ion Ceban, în scuar a fost amenajat un teren de joacă pentru cei mici.

  SOCIAL

  Primarul General, Ion Ceban, aflat zilele acestea într-o vizită oficială în Federația Rusă, a avut luni o întrevedere la Moscova cu Tatiana Leonova, șefa...

  SOCIAL

  Teatrele din capitală vor prezenta mai multe spectacole în zilele de sâmbătă și duminică, 5-6 iunie. Astfel, sâmbătă, 5 iunie, la ora 18.00, Teatrul...

  ECONOMIE

  Una din prioritățile Primăriei municipiului Chișinău este atragerea investițiilor și oferirea a câtor mai multe posibilități de dezvoltare pentru producătorii locali. Despre aceasta a...

  Copyright © 2021