Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  Malta nu a consemnat niciun nou caz de COVID-19 în ultimele 24 de ore, o premieră în 11 luni

  Malta nu a consemnat niciun nou caz de infectare cu SARS-CoV-2 în ultimele 24 de ore, o premieră în 11 luni, dar ministrul sănătăţii maltez a cerut populaţiei să rămână prudentă pentru a preveni o eventuală recrudescenţă, transmite luni Reuters.

  ”Astăzi este prima zi cu zero cazuri începând de vara trecută”, a scris pe Twitter ministrul maltez al sănătăţii, Chris Fearne.

  ”Este crucial să ne păstrăm disciplina şi responsabilitatea”, a adăugat el.

  În cadrul relaxării graduale a restricţiilor impuse în urmă cu câteva luni, Malta a redeschis barurile, teatrele şi cinematografele.

  Malta raportase zero noi cazuri de COVID-19 în 24 de ore în data de 25 iulie 2020, dar ulterior numărul zilnic al infecţiilor a crescut treptat, ajungând la un vârf de 510 în luna martie, înainte de a se reduce din nou.

  Insula mediteraneană conduce în campania de vaccinare din Uniunea Europeană, peste jumătate dintre adulţi fiind vaccinaţi cu două doze şi 75% cu cel puţin o doză.

  agerpres.ro

  Facebook

  LUMEA

  Malta a vaccinat 70% din populaţia sa adultă cu cel puţin o doză de vaccin împotriva COVID-19, devenind prima ţară a Uniunii Europene care...

  Copyright © 2021