Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Majoritatea grădinițelor din capitală, conectate la căldură

  Din 126 de grădinițe din municipiul Chișinău, 124 de instituții de educație timpurie au fost conectate la rețeaua centralizată de agent termic.

  Deocamdată, grădinița nr. 79 rămâne neconectată întrucât se va deschide săptămâna viitoare, iar o altă grădiniță este conectată la centrală termică proprie.

  În același timp, școlile vor fi conectate la căldură joi și vineri, deoarece elevii se află în vacanța de toamnă. Conectarea la căldură se va face la sfârșitul săptămânii pentru ca atunci când elevii vor reveni la ore, în clase să fie cald.

  Cu referire la situația fondului de locuințe, precizăm că sunt deja conectate 62 de blocuri multietajate din totalul de 2728, care primesc agent termic prin rețeaua centralizată.

  chisinau.md

  SOCIAL

  Capitala are nevoie de poliție municipală, pentru ca autoritățile locale să gestioneze problemele și situațiile excepționale din oraș în termeni operativi. Declarația a fost...

  SOCIAL

  În premieră 22 de instituții de învățământ primar, secundar ciclul I și II, special și extrașcolar din municipiul Chișinău vor primi finanțare pentru activități...

  SOCIAL

  100 de lei. Atât va fi majorat salariul bucătarilor și personalului auxiliar începând din anul viitor! Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban,...

  SOCIAL

  Primăria municipiului Chișinău informează că și în acest an copiii din grădinițele capitalei vor primi cadouri cu dulciuri, în contextul sărbătorilor de iarnă 2021-2022.

  Copyright © 2021