Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Majoritatea grădinițelor din capitală, conectate la căldură

  Din 126 de grădinițe din municipiul Chișinău, 124 de instituții de educație timpurie au fost conectate la rețeaua centralizată de agent termic.

  Deocamdată, grădinița nr. 79 rămâne neconectată întrucât se va deschide săptămâna viitoare, iar o altă grădiniță este conectată la centrală termică proprie.

  În același timp, școlile vor fi conectate la căldură joi și vineri, deoarece elevii se află în vacanța de toamnă. Conectarea la căldură se va face la sfârșitul săptămânii pentru ca atunci când elevii vor reveni la ore, în clase să fie cald.

  Cu referire la situația fondului de locuințe, precizăm că sunt deja conectate 62 de blocuri multietajate din totalul de 2728, care primesc agent termic prin rețeaua centralizată.

  chisinau.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  SOCIAL

  Astăzi, pentru de mii de elevi din toată ţara răsună ultimul sunet, iar cu această ocazie, în școli se organizează serbări solemne.

  SOCIAL

  Primarul Capitalei, Ion Ceban, avertizează că din toamnă Chișinăul ar putea să rămână fără agent termic, iar costurile la gigacalorie ar putea să crească...

  ALEGEREA EDITORILOR

  În ultima lună la instituțiile abilitate au fost depuse 1 671 de cereri pentru încadrare în procesul educațional a copiilor din familiile refugiate din...

  SOCIAL

  În instituțiile de învățământ din Chișinău se înregistrează o descreștere a cazurilor de COVID-19. Șeful Direcției generale educație, tineret și sport, Andrei Pavaloi, a...

  Copyright © 2021