Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Maia Sandu spune că scoaterea gardului de la Președinție nu mai este o prioritate

  În campania electorală promitea să-l scoată imediat, iar acum spune că există lucruri mai importante. Maia Sandu afirmă că scoaterea gardului de la Președinție nu este actualmente prioritate numărul unu. Declarația a fost făcută în cadrul unei conferințe de presă, transmite Zugo.md

  Întrebată cât ar costa lucrările de dezasamblare, șefa statului a menționat că lucrările s-au făcut de Cancelaria de Stat, apoi obiectivul a fost predat Președinției, însă fără evidența cheltuielilor.

  „Nu putem să vă spunem acuma cât a costat gardul, pentru că nu există acum asemenea acte. Înainte să ne clarificăm, să vedem costuri și beneficii”, a spus Sandu.

  Amintim că în perioada electorală Maia Sandu declara că imediat ce va ajunge la Președinție va scoate gardul și va reduce cheltuielile de întreținere a instituției.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  zugo.md

   

  TOP 24 de ore

  Facebook

  POLITICA

  Constituția nu conține nicio prevedere ce i-ar permite Președintelui să nu desemneze un premier, indiferent de motiv. Declarația aparține juristului Alexandru Tănase, fost președinte...

  POLITICA

  Maia Sandu a cerut și a primit demisia Guvernului condus de Ion Chicu, pe care l-a numit catastrofal, dar nu are un plan în...

  POLITICA

  Potrivit deputatului în Parlamentul RM din partea PSRM, Gaik Vartanean, șefului statului, Maia Sandu, nu îi pasă de problemele interne ale țării.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Comentariul politologului Bogdan Țîrdea în legătură cu intensificarea atacurilor asupra reprezentanților Partidului Socialiștilor.

  Copyright © 2020