Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Maia Sandu și Igor Dodon, aproape la egal în topul persoanelor publice din Moldova

  reședintele țării Maia Sandu și liderii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Igor Dodon și Vladimir Voronin, sunt în top trei persoane publice din Republica Moldova. Sunt rezultatele studiului sociologic Rating Politic mai 2021, realizat de Intellect Group. În cadrul cercetării au fost implicați experți, analiști politici și jurnaliști din Rusia, România, Ucraina, SUA, Belarus, Germania, Austria, Franța, Marea Britanie. Experții au apreciat activitatea persoanelor publice din Republica Moldova cu note de la 1 la 10.

  Președintele Maia Sandu și liderul PSRM, Igor Dodon, au obținut cele mai mari puncte, 7 și respectiv, 6,9. Vladimir Voronin s-a clasat pe locul trei cu 6,4 puncte, iar pe locul patru se regăsește președintele PAS Igor Grosu – 5. Andrei Năstase a obținut o notă de 3,5.

  Întrebați despre profesionalismul persoanelor publice din țara noastră, experții i-au apreciat cu cele mai mari note pe Igor Dodon – 6, Vladimir Voronin – 5,7, Maia Sandu – 5,5, Zinaida Greceanîi – 5 și Igor Grosu – 4,3.

  La capitolul cel mai influent politician, pe primul loc s-a clasat Maia Sandu, pe al doilea – Igor Dodon, urmat de Vladimir Voronin, Igor Grosu și Corneliu Furculiță.

  Totodată, potrivit experților, liderul PSRM, Igor Dodon, este cel mai experimentat politician. La acest capitol Dodon a obținut 8 puncte, pe locul doi se află comunistul Vladimir Voronin cu 7,8, iar Maia Sandu a fost notată de către experți cu 6 puncte la capitolul experiență.

  privesc.eu

  Facebook

  ECONOMIE

  În cadrul vizitei de lucru la Moscova, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Roman Panov, prim-vicepreședinte al SA ”Gazprombank”.

  SOCIAL

  În cadrul vizitei de lucru la Moscova, președintele PSRM, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Grigorii Petușkov, președintele Consiliului Național al asociațiilor de...

  SOCIAL

  Liderul PSRM, președintele asociaţiei „Uniunea de Afaceri Moldo-Rusă”, Igor Dodon a avut astăzi, la Moscova, o întrevedere foarte importantă cu Alexei Repik, persoană publică...

  ECONOMIE

  Liderul PSRM, Igor Dodon, aflat într-o vizită de lucru la Moscova, s-a întâlnit cu Grigorii Velikih, vicedirectorul Fundației „Roskongress” și cu Andrei Reut, prim-adjunct...

  Copyright © 2021