Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Maia Sandu și Igor Dodon, aproape la egal în topul persoanelor publice din Moldova

  reședintele țării Maia Sandu și liderii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Igor Dodon și Vladimir Voronin, sunt în top trei persoane publice din Republica Moldova. Sunt rezultatele studiului sociologic Rating Politic mai 2021, realizat de Intellect Group. În cadrul cercetării au fost implicați experți, analiști politici și jurnaliști din Rusia, România, Ucraina, SUA, Belarus, Germania, Austria, Franța, Marea Britanie. Experții au apreciat activitatea persoanelor publice din Republica Moldova cu note de la 1 la 10.

  Președintele Maia Sandu și liderul PSRM, Igor Dodon, au obținut cele mai mari puncte, 7 și respectiv, 6,9. Vladimir Voronin s-a clasat pe locul trei cu 6,4 puncte, iar pe locul patru se regăsește președintele PAS Igor Grosu – 5. Andrei Năstase a obținut o notă de 3,5.

  Întrebați despre profesionalismul persoanelor publice din țara noastră, experții i-au apreciat cu cele mai mari note pe Igor Dodon – 6, Vladimir Voronin – 5,7, Maia Sandu – 5,5, Zinaida Greceanîi – 5 și Igor Grosu – 4,3.

  La capitolul cel mai influent politician, pe primul loc s-a clasat Maia Sandu, pe al doilea – Igor Dodon, urmat de Vladimir Voronin, Igor Grosu și Corneliu Furculiță.

  Totodată, potrivit experților, liderul PSRM, Igor Dodon, este cel mai experimentat politician. La acest capitol Dodon a obținut 8 puncte, pe locul doi se află comunistul Vladimir Voronin cu 7,8, iar Maia Sandu a fost notată de către experți cu 6 puncte la capitolul experiență.

  privesc.eu

  SOCIAL

  Președintele PSRM Igor Dodon a participat la lucrările conferinţei ştiinţifico-practică republicană, dedicată marcării a 80 de ani de la începutul Marelui Război pentru Apărarea...

  SOCIAL

  Liderii Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, Igor Dodon și Vladimir Voronin, în această dimineață, au depus flori la ”Focul Veșnic” de la Complexul...

  SOCIAL

  Președintele PSRM Igor Dodon a participat la un eveniment online, desfășurat sub egida președintelui partidului „Справедливая Россия – Патриоты – За правду” Serghei Mironov,...

  SOCIAL

  Fiul cel mai mare al ex-președintelui țării Igor Dodon azi a absolvit liceul. Cu acest prilej, tatăl a venit cu o îndrumare.

  Copyright © 2021