Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon: Maia Sandu și-a triplat paza de stat

  Maia Sandu și-a triplat paza de stat, iar învinuirile aduse precum că i-ar fi urmărită familia sunt niște aberații și au două argumente: Sandu se victimizează și suferă de mania persecuției. Declarația a fost făcută de președintele PSRM, Igor Dodon, la emisiunea de vineri.

  ”Eu explic acest lucru prin două argumente: primul – încercarea Maiei Sandu de a se victimiza, ea a mai făcut acest lucru în campania electorală și al doilea – este o stare paranoică numită în rusă мания преследования. Îmi pare că e și prima și a doua. Cum să atragi atenția în campania electorală? Spui că ești filat, agresat, urmărit. Sunt aberații”, a spus Dodon.

  Liderul PSRM a declarat că la sute de ofițeri SPPS sunt angajați zilnic în paza actualului președinte al țării, lucru care nu s-a întâmplat la niciun predecesor de-al său.

  ”Maia Sandu și-a triplat paza, în fiecare dimineață când vine la serviciu de la Buiucani, eu tot trăiesc la Buiucani peste drum, la fiecare intersecție până la instituția prezidențială stau ofițerii SPPS. Niciodată în istoria Republicii Moldova nu au stat inspectorii SPPS de-a lungul drumului la fiecare intersecție cum stau acum pe timpul Maiei Sandu. Ea se teme. Sute de oameni sunt implicați. Asta se numește paranoia”, a menționat socialistul.

  Igor Dodon a mai declarat că în Republica Moldova de filaj se ocupă doar SIS-ul, care este în subordinea președintelui Maia Sandu.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  facebook.com

  Facebook

  POLITICA

  Casa de cultură din orașul Lipcani a fost, azi, neîncăpătoare. Cetățenii s-au îmbulzit pentru a participa la întrevederea electorală cu președintele PSRM, Igor Dodon....

  POLITICA

  În continuarea vizitei de lucru în raionul Briceni, Igor Dodon, a mers în satul Grimăncăuți, unde a vorbit cu cetățenii despre programul electoral al...

  POLITICA

  Prima întâlnire în raionul Briceni a avut loc în satul Colicăuți. În pofida timpului mohorât și rece, la discuție au participat mulți oameni. Despre...

  SOCIAL

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a felicitat o familie numeroasă din raionul Briceni și le-a înmânat Diploma de onoare.

  Copyright © 2021