Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ECONOMIE

  Maia Sandu nu dorește să negocieze extinderea regimului preferențial la export în Rusia, spune Dodon

  Președintele Maia Sandu refuză să poarte negocieri cu autoritățile de la Moscova pentru a asigura și în continuare exportul produselor agricole moldovenești pe piața rusă în condiții preferențiale. Despre aceasta a vorbit liderul PSRM, Igor Dodon, în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune NTV Moldova.

  ”Maia Sandu nu dorește să negocieze extinderea regimului de export a produselor moldovenești în Federația Rusă, fără taxe vamale. Se spune că ea a expediat cuiva o scrisoare în acest sens, dar noi cu toții vedem atitudinea ei față de Rusia”, a declarat Dodon.

  Președintele PSRM a menționat că dacă Sandu va continua aceeași atitudine, atunci foarte curând piața rusă ar putea să fie închisă pentru Moldova, iar Maia Sandu ”va fi nevoită să mănânce de una singură în Președinție aceste produse”.

  ”Dacă vor fi zeci de TIR-uri în fața Președinției, să nu se să mire. Acest lucru se poate întâmpla deja în câteva luni, chiar în vară”, a declarat liderul PSRM.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  Facebook.com

  TOP 24 de ore

  Facebook

  POLITICA

  Liderul PSRM, Igor Dodon, a avut o convorbire telefonică cu ES Zhang Yinghong, Ambasadorul Republicii Populare Chineze în Republica Moldova, cu ocazia încheierii misiunii...

  POLITICA

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Federaţiei Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov.

  ECONOMIE

  Autoritățile de la Chișinău ar fi putut să evite creșterea tarifului la gaz, dacă guvernul sau președintele Maia Sandu ar fi negociat cu Federația...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu deputații aleși în Adunarea Populară a Găgăuziei din partea Blocului electoral al Comuniștilor și...

  Copyright © 2021