Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Maia Sandu a avut o întâlnire secretă, la New York, cu fiul miliardarului George Soros

  Aflată în SUA, Maia Sandu a avut o întâlnire și cu Alex Soros, fiul magnatului George Soros. Dezvăluirea a fost făcută chiar de Alex Soros, într-o postare pe pagina sa de Instagram, unde a atașat și o fotografie alături de președintele Republicii Moldova. Președinția Republicii Moldova însă, nu a făcut deocamdată publice aceste informații.

  „A fost o onoare să mă întâlnesc cu Maia Sandu, președintele Republicii Moldova, un reformator angajat și avocat anticorupție, în timp ce vizitează New York la adunarea generală a ONU“, a scris Alex Soros pe Instagram.

  În ultima perioadă, Alex Soros a avut numeroase întâlniri cu mai mulți lideri mondiali, inclusiv Emmanuel Macron, Edi Rama, premierul Albaniei și Kamala Harris, vicepreședintele Statelor Unite ale Americii.

  Miliardarul și filantropul George Soros este una din cele mai controversate figuri la nivel mondial, fiind suspectat de finanțarea a „revoluțiilor colorate” și tentative de a supune controlului unele guverne naționale.

  Când Maia Sandu ocupa funcția de ministrul al educației, controversatul George Soros ar fi oferit peste un milion de dolari care urmau să fie investiți pentru reformarea învățământului sub mandatul Maiei Sandu.

  Anterior, pe site-ul Vocea Basarabiei a fost publicată o investigație care demonstra cum milionul oferit de Soros pentru educație, a fost repartizat de Maia Sandu pentru ONG-uri și experți.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  sinteza.org

  POLITICA

  Președintele țării, Maia Sandu, acceptă să se întâlnească doar cu cetățenii vaccinați. Cel puțin asta spun locuitorii din Peresecina, Orhei. Joi, 14 octombrie, președintele...

  ECONOMIE

  Într-un comentariu pentru Accent TV, expertul economic Elena Gorelova a subliniat că toate discuțiile autorităților cu privire la căutarea unor căi alternative de aprovizionare...

  POLITICA

  Maia Sandu va primi suplimentar din bugetul de stat 2,1 milioane de lei pentru salariile angajaților din Președinție. Deputații PAS au votat, joi, în...

  LUMEA

  SUA îşi vor deschide la începutul lui noiembrie frontierele terestre cu Mexicul şi Canada pentru călătorii vaccinaţi împotriva COVID-19 şi care întreprind inclusiv călătorii...

  Copyright © 2021