Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Maia Sandu acceptă să se întâlnească doar cu cetățenii vaccinați

  Președintele țării, Maia Sandu, acceptă să se întâlnească doar cu cetățenii vaccinați. Cel puțin asta spun locuitorii din Peresecina, Orhei. Joi, 14 octombrie, președintele a efectuat o vizită în ceastă localitate.

  Despre eveniment presa a aflat abia a doua zi. Într-o postare publicată pe Facebook, Sandu spune că a discutat cu oamenii de acolo despre problemele satului și despre problemele țării. Totodată, din comentarii la postare aflăm că nu toți doritorii au avut acces la eveniment, ci doar cei imunizați.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  ntv.md

  Facebook

  POLITICA

  Fostul premier al țării, Ion Chicu, a venit cu un comentariu în legătură cu vizita de lucru a președintei Maia Sandu în Franța.

  POLITICA

  Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, nu va putea participa, din motive de sănătate, la evenimentele publice planificate pentru astăzi, 9 mai.

  POLITICA

  Președintele țării, Maia Sandu, nu a mers, în această dimineață, la Complexul Memorial Eternitate, alături de președintele Parlamentului, Igor Grosu, și premierul Natalia Gavrilița....

  POLITICA

  Republica Moldova trebuie să se apere, a declarat președintele țării, Maia Sandu, la o emisiune difuzată online. Șefa statului a menționat că Armata Națională...

  Copyright © 2021