Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  Mai mulţi răniţi într-un atac cu cuţitul aproape de gara din Frankfurt

  Mai multe persoane au fost rănite marţi într-un atac cu cuţitul comis în împrejurimile gării principale a oraşului german Frankfurt, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei, relatează agenţia DPA.

  Trei bărbaţi, în vârstă de 24, 40 şi 78 ani au fost transportaţi la spital cu răni severe, iar un altul în vârstă de 40 de ani a fost rănit uşor, la fel şi atacatorul, în vârstă de 42 de ani.

  Potrivit poliţiei, acesta din urmă l-a lovit pe primul bărbat în vârstă de 40 de ani, care stătea aşezat pe trotuar, şi a încercat să-l înjunghie. Cel atacat a reuşit să se apere, dar s-a ales cu răni grave. Apoi, suspectul a atacat alţi trei bărbaţi.

  Poliţia a reuşit să-l aresteze pe atacator, care atunci când a fost imobilizat încă avea cuţitul în mână şi era el însuşi uşor rănit.

  Potrivit agenţiei germane de presă, în timp ce poliţia izola locul atacului încă se vedeau urme de sânge pe asfalt şi pe ferestrele unei cafenele.

  agerpres.ro

  TOP 24 de ore

  Facebook

  LUMEA

  Doi bărbaţi şi o femeie au murit în atacurile asupra centrului Vienei, comise luni seară şi pentru care ministrul austriac de interne a dat...

  POLITICA

  Președintele fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță a comentat atacurile PAS și a Maiei Sandu la adresa Comisiei Electorale Centrale.

  SOCIAL

  Astăzi un site de fake news a lansat o știre despre Viorica Dumbrăveanu, ministrul sănătății, precum că aceasta ar fi infectată cu COVID-19.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Explozie puternică în sectorul Botanica al Capitalei. O persoană a decedat și alta a fost rănită, după ce în după amiaza zilei de azi...

  Copyright © 2020