Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Mai mulți politicieni de opoziție, prezenți la protestul veteranilor din centrul Capitalei

  La protestul de duminică din fața Parlamentului au venit și mai mulți politicieni de opoziție, care folosesc acțiunea de astăzi pentru PR politic. Protestul a fost susținut deschis de Pro Moldova, condus de finul lui Plahotniuc, Andrian Candu, de Partidul lui Andrei Năstase, alte formațiuni. La protest au venit și deputați PAS, care au anunțat că “vor monitoriza acțiunile poliției”.

  La fel, sunt prezenți și reprezentanți ai Partidului Șor, ai Mișcării unionisti UNIREA. După o oră de proteste, aceștia au scandat doar mesaje politice, în care cer demisia guvernului și a președintelui, Igor Dodon. Unii au pledat pentru unirea cu România. Asta deși inițial se anunța un protest pentru a cere drepturi sociale suplimentare pentru veterani și combatanți. Pe toate placatele purtate de protestatari sunt doar mesaje politice.

  Anterior presa a scris că acțiunea de protest este organizată și finanțată de Pro Moldova și Partidul Șor.

  Sursa: politics.md

  Facebook

  SOCIAL

  Străzile Bodoni și Pușkin la vară vor fi mai verzi. 162 de tei urmează a fi plantaţi pe aceste două străzi, acolo unde deja...

  SOCIAL

  Astăzi a fost inaugurat oficial, după reabilitare, scuarul de pe str. Vasile Dokuceaev, din cartierul Telecentru al capitalei.

  SOCIAL

  Primarul general Ion Ceban se arată îngrijorat de evoluția cazurilor de pandemie în instituțiile de învățământ din capitală. Edilul a precizat că să se...

  POLITICA

  Deputatul PSRM Bogdan Țîrdea a postat pe rețelele de socializare un apel către cetățenii Republicii Moldova:

  Copyright © 2020